De bonte maandagavondtrein

Traditiegetrouw heten wij u op maandag 8 mei van harte welkom bij de preview van het nieuwe theaterseizoen. Een avond met een gevarieerde line-up aan duo’s, artiesten die een voorproefje geven van het nieuwe theaterseizoen in Het Park.

De presentatie is in handen van Peter Heerschop en Viggo Waas. Samen ontvangen zij onder andere het duo Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey met een voorproefje uit ‘Viva la Diva’. Een hilarisch (a)muzikale komedie over een operazangeres die niet kan zingen, te zien op een dinsdagmiddag in Het Park. Ook komt zanger en theatermaker Flip Noorman samen met één van zijn bandleden twee nummers zingen uit zijn nieuwe programma ‘Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands)’. De afsluiter van de avond is een spetterende musicalmix uit ‘Grease’ door de nieuwe Danny (Tristan van der Linden) en Sandy (Danique Graanoogst).

Nieuwe brochure

De nieuwe seizoensbrochure wordt op feestelijke wijze onthuld tijdens deze avond én u ontvangt uiteraard één van de eerste exemplaren mee naar huis. Zo heeft u ruim een week de tijd om als vanouds de brochure door te pluizen, op zoek naar uw favoriete voorstellingen voor volgend seizoen. Op dinsdag 16 mei 2023 om 13.00 uur start de voorverkoop*. Het gehele programma is vanaf de Presentatieavond ook te vinden op onze website.

*verkoop voor iedereen die 4 voorstellingen of meer wilt boeken incl. eerdere geboekte voorstellingen van seizoen 2023-2024.

Praktische informatie

De Presentatieavond begint om 20.00 uur. De toegang voor deze avond is gratis. Maximaal vier personen per reservering. Er is een beperkt aantal plaatsen dus reserveer snel.

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, geef dit dan graag aan ons door via servicebalie@hetpark.nl zodat wij een ander blij kunnen maken met de plaatsen in de zaal.