Let op: deze voorstelling is verplaatst naar 11 december 2021 om 14:30 uur in de Hamletzaal in verband met de 1,5 meter.

Vurige doelzak en stampende jigs & reels: reis met Rapalje naar Schotland

"We're all Scotland's story and we're all worth the same"​. Prachtige woorden met een diepe betekenis, direct uit de tekst van 'Scotland's Story'. Niets geeft beter weer waar deze nieuwe theater show van Rapalje over gaat. Rapalje gaat weer op reis langs de theaters in Nederland en België en neemt het publiek mee naar de hooglanden van Schotland met de vurige doedelzak, gevoelige ballades en stampende jigs & reels.​

Een gloednieuwe theatershow vol verhalen, muziek en zang. Een feest der herkenning van klassieke Rapalje nummers als Caledonia en the Wild Rover gecombineerd met nieuw repertoire van hun gelijknamige en spiksplinternieuwe CD 'Scotland´s Story'.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. 

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.