Francis van Broekhuizen en Gregor Bak komen terug naar Het Park met de nieuwe voorstelling ‘Schandalig mooie opera!’

Na hun succesvolle tournee van de voorstelling 'Bij twijfel hard zingen', zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: 'Schandalig mooie opera!'

Kent u het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist u dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

 

Over Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. Bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als 'Maestro', 'All Together Now', 'Ranking the Stars' en 'De slimste mens'.

Recensies

Scènes ★★★★ - “ Wat een leuke vrouw is Francis van Broekhuizen toch en wat kan ze gaaf zingen.''

Scènes ★★★★ - “Deze voorstelling is een feest van plezier” 

Scènes ★★★★ - “Waarom is opera toch vooral zo elitair, vraag ik me weer eens af. Bij van Broekhuizen is opera volkskunst die nooit plat wordt, bravo!”