A-MEE-ZING edition

Kerst is de favoriete feestdag van bijna alle Nederlanders, maar al helemaal van comedian Roué Verveer. ‘A Very Funny Christmas’ is een hartverwarmende kerstshow. Ouderwetse gezelligheid verpakt in een heerlijke feel-good show vol met comedy, zang, dans, mooie verhalen en een live band.

Twee jaar geleden was het zover. Vijf uitverkochte kerstshows zorgden ervoor dat hij dit elk jaar wilde doen, maar toen gooide covid roet in de kerstboom.

In deze editie van ‘A Very Funny Christmas’ kun je samen met Roué eindelijk ongegeneerd meezingen met jouw favoriete kerstsongs! Natuurlijk neemt Roué je ook met veel humor mee langs de meest herkenbare en grappige situaties van het afgelopen jaar, maar ook alles wat je tijdens kerst kunt meemaken.

‘A Very Funny Christmas’ is een avond vol muziek, zang en comedy, waarbij u samen met Roué Verveer en de geweldige HAYP band op onvergetelijke wijze de kerstdagen inluidt.

All Roué wants for Christmas.. is YOU!

Komt allen tezamen voor deze ultieme meezing kerstshow en geef jezelf en jouw naasten het ultieme kerstgevoel als kerstcadeau.