Van de grote grand-prix circuits naar het theater: een race-avond to the Max

Na het succes van de theatervoorstelling over Formule 1 is dit seizoen op veler verzoek een vervolg te zien: 'Het Grote Grand-Prix-Circus 2'! Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester en Tom Coronel.

Rob Kamphues en Tom Coronel

Na het succes van de eerste theatervoorstelling over formule 1 komt er nu een vervolg 'Het Grote Grand-Prix-Circus 2'! Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester. Samen met Tom Coronel verzorgt hij de ultieme theaterervaring voor autosportliefhebber. Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders - Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Anderhalf uur lang vermaken de mannen de echte Formule 1-fan met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. 'Het Grote Grand-Prix-Circus 2' is tijdens de pauze van de Formule 1 te zien in theaters door heel Nederland.

Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. Ook Tom Coronel geeft acte de préséance, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn.

Verwacht een avond vol vuurwerk met vaste onderdelen zoals een quiz met de zaal, het spelen op professionele race-simulatoren -  iemand uit  de zaal mag het opnemen op een racesimulator tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie. En natuurlijk gaat het ook weer over Max. Waarom is Max zo goed,  is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?

Kortom, anderhalf uur lang vermaken de twee mannen de echte Formule-1-liefhebber met verhalen en anekdotes tot de avond heerlijk uit de bocht vliegt.