Ray Klaassens deelt zijn verhaal, over moeite doen en zelfreflectie in Het Park

Ray Klaassens, bij velen bekend als de hoofdinstructeur in het tv-programma 'Kamp van Koningsbrugge', deelt in zijn theatercollege 'Groeipijn' de lange weg die hij heeft afgelegd. Een verhaal over moeite doen en zelfreflectie.

De voormalig officier binnen de Nederlandse Special Forces neemt zijn publiek mee naar een aantal sterk vormende situaties op de Koninklijke Militaire Academie en bij het Korps Commandotroepen. Ook deelt hij een aantal persoonlijke momenten die zijn leven hebben bepaald. 

Ray inspireert zijn publiek om de daad bij het woord te voegen. Hij vertelt over het spanningsveld tussen aanpassingsvermogen en volharding, maar meent ook dat het zinloos is om je druk te maken over dingen waar je geen invloed op hebt. Een verhaal voor iedereen, want "als ik het kan, kun jij het zeker!", aldus Ray.

Masterclass met Ray

Naast de voorstelling geeft Ray Klaassens 's middags een twee uur durende Masterclass over leiderschap en enorme druk binnen special forces. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, vragen wij u kaarten te boeken via deze link. Als u via deze link bestelt dan krijgt u en de masterclass en een kaartje voor de voorstelling. 

In de twee uur durende masterclass nemen Ray en zijn compagnon Onno van Boven de deelnemers mee in hun ervaringen. Ze spreken over het verschil tussen leiden en managen, de leiderschapsdriehoek, dat de mens je belangrijkste kapitaal is en dat ‘voelen wanneer je nodig bent’ de sleutel is tot effectief leiderschap.

Arrangementen

Koffie Verwenarrangement

Kom voorgenieten met heerlijke koffie en gebak in onze foyer

Borrelarrangement met drankje na afloop

Kom nagenieten met de lekkerste hapjes en drankjes in onze foyer

VIP Arrangement

Verzeker uzelf van een een heerlijke avond uit!