Rappe en de Rots is een poëtische voorstelling met poppen, live-muziek en film voor iedereen die wel eens zijn benen voorbij rent.

Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier en Tg. Winterberg gaan op zoek naar de balans tussen alles en helemaal niets, want daar in het midden is het goed toeven. De wereld staat altijd ‘aan’. Overal gebeurt altijd wel iets. Prikkels wisselen elkaar razendsnel af en voeden de honger naar méér. Zie je wel alles? Mis je niks? Stilstaan is geen optie, want als je stil staat gebeurt er niets … of toch wel?

Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk, komt hij altijd op tijd en kan niemand hem pakken. Daarom blijft hij maar gaan. Honderd keer de wereld rond, zonder ooit echt stil te staan, zonder ooit iets echt te zien, zonder ooit echt lief te hebben. Rappe rent maar door, omdat hij bang is voor het einde. Tot hij op een dag BAM! tegen Rots aan botst ...

Rots zegt dat je veel meer kunt zien als je stilstaat.
Rots zegt dat je sneller kunt denken als je het rustiger aan doet.
Rots zegt dat je beter onzichtbaar kunt zijn.
Rots zegt soms ook even helemaal niets.

Bestel hier de Berenserie

Ook dit jaar heeft Schouwburg Het Park de Berenvoorstellingen! Dit zijn bijzondere jeugdvoorstellingen waar wij de prijs zo laag mogelijk proberen te houden. Zo doen we ons best om theater toegankelijk te houden voor alle kinderen! Creëer ook dit jaar uw eigen Berenserie! Kies 3 Berenvoorstellingen en betaal maar € 40,-. Klik hier om deze serie te bestellen.