Raad eens hoeveel ik van je houd... Tot aan de maan en terug!

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Hazeltje probeert iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: “Raad eens hoeveel ik van je hou?” Grote Haas fluistert terug: “Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!”

Na de succesvolle voorstellingen van ‘Kikker’ en ‘Dribbel’, is dit seizoen ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ van Theater Terra te zien in Hoorn.

Peuter Kleuter Theaterfestival

Op zondag 20 februari 2022 wordt Schouwburg Het Park omgetoverd tot een paradijs voor de allerkleinsten, met het thema ‘onder de sterren en de maan’.

Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Meer informatie en andere voorstellingen die op deze dag in Het Park staan, vind je op de speciale pagina over het Peuter Kleuter Theaterfestival

Powered by Go-Kids

Het Peuter Kleuter Theaterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Go-Kids West-Friesland.

Go Kids