Het avontuur van Pieter Konijn

‘Het avontuur van Pieter Konijn’ is een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling van 60 minuten met Pieter Konijn in de hoofdrol. Tijdens de voorstelling volgen we het avontuur van Pieter Konijn die verstrikt raakt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje. Het is een prachtige voorstelling met poppen, in een decor van Joris van Veldhoven.

Aan de kinderen in het theater wordt vooraf gevraagd om een liedje te leren om samen met Pieter Konijn mee te zingen. Luister dit liedje in onderstaande video. 

Paaseieren zoeken in Het Park

Het is Pasen en daar horen paaseieren bij! Ons eigen Parkie heeft eieren voor alle bezoekers van Pieter Konijn verstopt in de foyer van Het Park. Ga voorafgaand aan de voorstelling op zoek. Vindt het ‘gouden ei’ en win twee kaarten voor de voorstelling De Grote 5 van Meneer Monster op 31 mei 2023.

Let op: vanaf 12.45 uur tot 13.15 uur (voostelling 13.30 uur) en vanaf 15.15 uur tot 15.45 uur (voorstelling 16.00 uur).