Let op! Deze voorstelling heette eerst 'verontrustend geruststellend' maar is aangepast naar 'Aanstalten'.

Paulien maak aanstalten om naar Het Park te komen!

Paulien Cornelisse is terug met haar nieuwste voorstelling 'Aanstalten'Als iemand vraagt 'Zullen we aanstalten maken?' dan begrijpt iedereen wat er wordt bedoeld. Maar wanneer begint en eindigt dat proces? Onduidelijkheid alom, net zoals nu. We leven immers in onzekere tijden, waarvan niemand weet wanneer die precies zijn begonnen. Cornelisse denkt zo'n 50.000 jaar geleden rond 15:00 uur, want dat is het meeste onzekere moment van de dag.

Volgens de komiek en taalliefhebster is er maar een remedie: de onzekerheid omarmen, erkennen en een plaats geven. Maar stiekem hoopt ze ook dat je na afloop van de voorstelling nog steeds onzeker bent over wat er nou precies is verteld.

Over Paulien  Cornelisse

Paulien maakte o.a. de cabaretprogramma’s ‘Dagbraken’ (Neerlands Hoop) en ‘Maar Ondertussen’ (nominatie Poelifinario). Naast haar cabaretprogramma’s is Paulien schrijver van o.a. ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘De verwarde cavia’, en ‘Japan in honderd kleine stukjes’.  Om de dag is haar 150-woorden column te vinden op de voorpagina van De Volkskrant. Voor de VPRO maakte ze Tokidoki, een reisserie over Japan.