Over leegte en fragmentatie

OFFprojects is een collectief van voormalige dansers van het Nederlands Dans Theater en Batsheva Ensemble dat zich verzamelt rondom het werk van choreograaf en musicus Amos Ben-Tal. 'PART' is een spannende, nieuwe samenwerking tussen OFFprojects, het Ragazze Quartet en geluidsontwerper Salvador Breed.

Een voorstelling waarin dans, de prachtige muziek van Beethoven en vooruitstrevende geluidstechnologie samensmelten tot een ‘immersive’ zintuiglijke ervaring. In de kern is 'PART' een voorstelling over leegte en fragmentatie. Wat blijft er achter als we iets terugtrekken of verwijderen? Wat komt er aan het licht als we het geheel ontrafelen en de individuele delen bekijken? Leegte wordt vaak geassocieerd met verlies, maar 'PART' laat zien dat het ook nieuw potentieel kan betekenen - juist nu.

Met strijkkwartet opus 132 van Beethoven als vertrekpunt, deconstrueren en spelen choreograaf Ben-Tal en het ensemble van tien top dansers en musici met de notie van leegte. Het publiek zit rondom het speelvlak. Mede door de magische geluidscompositie van Salvador Breed, neemt 'PART' het publiek mee op een emotionele en filosofische reis door ruimte, beweging en klank.

Recensies 

Theaterkrant
“Pure dans en speelse abstractie leveren een sensatie van vrijheid op”

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.

Bestel een Dansserie met korting

Wanneer u direct voor drie of vijf voorstellingen uit de Dansserie kiest, krijgt u tot 25% korting! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de Dansserie vallen. Of bestel direct drie voorstellingen met 20% korting via deze link of bestel direct vijf voorstellingen met 25% korting via deze link.