Gevarieerd koorprogramma

Juist nu het coronavirus ons in de greep houdt en wij afstand van elkaar moeten houden, merken we dat verbinding met elkaar en wederzijds respect essentieel is. We voelen nu hoe dicht we bij elkaar staan op het moment dat we gedwongen afstand moeten houden. We ervaren allemaal wat het betekent om in je vrijheid beperkt te worden en bijvoorbeeld je geliefden niet te kunnen bezoeken. Kortom, we hunkeren met z’n allen naar vrijheid en liefde, naar zingeving, naar iets voor elkaar kunnen betekenen, naar ontmoeten.

Daarom zijn een aantal koorleden van HB Inspirations met elkaar hard aan de slag gegaan om op de vrijgekomen datum van zaterdag 3 oktober 2020 in Schouwburg Het Park toch een prachtige voorstelling neer te kunnen zetten. Met circa 20 getalenteerde koorleden is een bijzonder en gevarieerd muziekprogramma samengesteld waarmee we de boodschap ‘Op afstand dichtbij’ willen overbrengen. Maar we willen ook laten horen en zien dat we allemaal nog steeds één zijn.

In samenwerking met muzikale alleseter Martijn Bos en met begeleiding van een professionele band onder leiding van Patrick Rus belooft dit een onvergetelijke avond te worden.
De hoge waardering van ons trouwe publiek geeft ons de energie - in deze onzekere tijden -  iets voor de ander te willen betekenen. Wij gaan als altijd moedig voorwaarts.​

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.