In een spel worden beloftes gedaan. Wensen gaan uitkomen. Maar klopt dat wel? Komen de wensen van de winnaars daadwerkelijk uit? Of maken beloften schuld? En wie krijgt waar precies de schuld van? Het spel op het onbewoonde eiland blijkt een wereld te zijn, waar niets is wat het lijkt! Stichting TjillSkillz presenteert haar nieuwste productie, gemaakt met Hoornse jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Op 25 juni is (On)Schuldige Beloften te zien in de kleine zaal van Schouwburg Het Park. Naast (On)Schuldige Beloften zijn er ook diverse gastoptredens opgenomen in het programma.

TjillSkillz

TjillSkillz maakt dans en theatervoorstellingen met jongeren, waarbij, verbinding, zelfontwikkeling en empowerment centraal staan en waarmee actief burgerschap wordt gestimuleerd. De deelnemers aan TjillSkillz worden op het gebied van theater, dans, spoken word, muziek en rap begeleid door een team van professionele TjillSkillz-coaches. De voorstellingen komen op de speelvloer tot stand door een intensieve samenwerking tussen de spelers en coaches/makers.

Cast

Max Vleerlaag, Amber Ensink, Carlisle Gerrits, Wietse Groot, Mariam-Arike Adisa, Benjamin Romeo, Amber Alma, Svea Hoek, Ash Hofmeijer, Whitney Adelaide de Brito, Susanne van der Klok, Jori-Jan de Wit, Mariska Sjerps, Gioacino Mokkum, Levi Noë en Freerk Lenselink.

Creatives & Coaches

Giaocino Mokkum, Levi Noë, Freerk Lenselink, Jonathan van Slooten, Claudio Magna Torres, Vainergill Thurnim. De artistieke leiding van TjillSkillz is in handen van Damar Lamers.

tjillskillz.JPG