Pianoklanken, soundscapes en spoken word van zangeres Nynke Laverman

'Plant' is een indringende muzikale trip. Zangeres Nynke Laverman kruipt in het fluisterregister van haar stem en wisselt soundscapes af met beats en spoken word. De gedempte pianoklanken en explosieve, vulkanische drumsessies van Sytze Pruiksma trekken je moeiteloos mee in de filmische, surreële werelden van videokunstenaar Douwe Dijkstra. Juist door minder te doen en zachter te zingen, is Nynke haar oproep luider dan ooit: wie willen we zijn als mens?  

Plant: een hoopvol protest

'Plant' is een hoopvol protest dat gaat over het omgooien van onze manier van denken, over verandering in jezelf. Durven we bekende wegen te verlaten, vertrouwde patronen te doorbreken, de stilte toe te laten? Durven we het even niet te weten?

Recensies

Leeuwarder Courant  ★★★★★
"Een voorstelling die je vaker wilt, nee moet, gaan bekijken en beluisteren."

Theaterkrant 
"De voorstelling is als een langgerekt, associatief filmshot, hallucinerend en huiveringwekkend."

Trouw 
"Nynke Laverman weet diep te raken."

Friesch Dagblad
"Een voorstelling die staat als een huis en ademt als een bos."

2- Recensie Nynke Laverman.jpg

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. 

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.