Fysieke voorstelling met livemuziek over zwart vs. wit, vrouw vs. man, vriend vs. vijand...

In deze tijden van crisis zoeken we allemaal naar de zaken die ons op de been kunnen houden. Wat is er nodig om met elkaar tot een nieuwe verhaal te komen over hoe we willen leven? Zijn we er überhaupt toe in staat om tot een gezamenlijk verhaal te komen? Of staan de verschillende groepen daarvoor teveel tegenover elkaar? Man versus vrouw, zwart versus wit, links versus rechts?

Juist, omdat onze ideeën over de ideale wereld zo ver uit elkaar liggen, komen in tijden van crisis mensen tegenover elkaar te staan. De utopie van de een, is de hel van de ander. In zoekende, grillige bewegingspatronen, ondersteund door de muziek van gitariste Corrie van Binsbergen, zoekt een aantal personages gedeelde grond, terwijl ze zich steeds opnieuw tegenover elkaar geplaatst vinden.

Voor regisseur Liliane Brakema is het belangrijk om zelfs tegen de klippen op hoop te houden, ook in een gepolariseerde wereld. Iedereen heeft dezelfde existentiële vragen, maar we zien die diepere laag van de ‘Ander’ maar wat makkelijk over het hoofd. ‘Vijand’ (werktitel) is een muzikale en fysieke montagevoorstelling met dansers, acteurs en livemuziek over het belang van liefde, verhalen en een visie op wat onszelf

en de ander op de been houdt. 

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.