Let op: Deze voorstelling is geannuleerd. Alle bezoekers met kaarten worden per mail op de hoogte gebracht. Er wordt gekeken naar een vervangende datum om de voorstelling in te halen.

‘To Love Somebody’ - Acoustic concert

Night Fever komt naar je toe! De band keert na een tour langs de grootste Nederlandse theaters terug naar de zalen bij jou in de buurt. In ons land bezochten al meer dan 65.000 Bee Gees fans de Night Fever concerten en met deze nieuwe show gaat de band terug naar de tijd waarin de gebroeders Gibb hun eerste successen beleefden.

Tijdens deze avond hoor je de muziek van Bee Gees misschien wel op z’n best: de karakteristieke samenzang van Barry, Maurice en Robin was de kracht achter de eerste grote hitsingles. In een kleine setting creëert Night Fever de typische 60s en 70s sound van de iconische popgroep en speelt deze op akoestische wijze. Gewapend met alleen akoestische instrumenten en natuurlijk de kenmerkende stemmen duikt het Duitse gezelschap nu de theaters in voor het ultieme Bee Gees luisterconcert. De setlist staat vol met klassiekers als ‘Spicks and Specks’, ‘Massachusetts’, ‘Words’ en ‘Lonely Days’, maar de band slaat de latere discoknallers zeker niet over en geeft er een persoonlijke twist aan.

Herbeleef oude tijden met de akoestische uitvoeringen van wereldhits als ‘Too Much Heaven’ en ‘I Started A Joke’, kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How Deep Is Your Love.’ 

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.