Naturally 7 terug in Het Park

De leden van Naturally 7 produceren met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten en klinken zodoende als een volwaardige band met een fenomenale live act. In hun afwisselende show komen in een mix van R&B, pop, soul en beatboxing, niet alleen grote wereldhits maar ook eigen composities langs. De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging hoe zich het best te presenteren bedacht Roger Thomas het unieke concept Vocal Play.

In 2019 bestond de band precies 20 jaar. De groep heeft ondertussen voor miljoenen mensen opgetreden, was te gast bij onder meer Ellen de Generes en Jay Leno, ontmoette Prins Charles in de legendarische Royal Variety Show en oogstte wereldwijd staande ovaties als special guest in de voorprogramma’s van Michael Bublé en Coldplay.

Nieuwe cd: 20/20

Dit jaar stond Naturally 7 in het eerste seizoen van TV show ‘The World’s Best’ en ging met de titel ‘World’s Best Group Champion’ naar huis. Ter ere van het 20-jarig jubileum bracht Naturally 7 in het najaar van 2019 een bijzondere 2CD uit. ‘20/20’ bevat een selectie van 20 songs uit hun uitgebreide oeuvre waaronder de band’s eigen all time favorites als ‘Fix You’, ‘Wall of Sound’ en Sting’s ‘Shape of my heart’, als ook enkele nieuwe nummers. 

Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap)Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor)Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet)“Ricky” Lee Ricardo Cort (vierde tenor, gitaar)Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet)Sean Simmonds (tweede tenor, harmonica) en Kelvin Mitchell (bas).

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.