Unieke theaterervaring voor iedereen tussen de 6-12 jaar! 

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Over de Musical4Daagse 

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is uniek. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind.

Het zaallicht gaat uit en alle kinderen staan klaar. Jullie zien jullie zoon of dochter gespannen wachten tot dat hij mag beginnen met zingen. U hoort het eerste woord, het gaat goed! Jullie kind krijgt met ieder woord meer zelfvertrouwen en straalt. Het lijkt wel magisch. Ziet u jullie zoon of dochter daar al staan? Meld u dan snel aan, want er is beperkt plek om iedereen een leuke rol in de musical te geven. 

Wat is belangrijk om te weten?

  • 23 t/m 26 oktober 2023
  • 09:00 tot 14:00
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren
  • Kosten voor vier dagen: €170

Wilt u nog wat meer informatie? Het Ebook van de musical4daagse is speciaal gemaakt om samen met jullie zoon of dochter door te lezen!