Eéntje om uw verstand bij te houden...

Na het succes van 'The Mousetrap' komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, 'Murder on the Orient Express', met een absolute sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor? 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben... Een moordzaak die je niet snel zult vergeten. 

 

Recensies

Theaterkrant - "Het is niet zozeer de overdreven plaksnor of het dito Franse accent, maar vooral het zichtbare plezier dat Remko Vrijdag laat doorschemeren in het vertolken van detective Hercule Poirot. Het is waarschijnlijk de enige manier om deze toneelrol te spelen zonder dat het potsierlijk wordt, maar het werkt uitstekend." 

Parool ★★★★ - "De vraag of dat wel werkt, zo’n overbekend verhaal (dat ook al verschillende keren is verfilmd) in het theater opnieuw vertellen, kan met een volmondig ja worden beantwoord."

Musicalweb ★★★★ - "Remko Vrijdag laat Poirot goed tot leven komen. Zijn houding en accent kloppen precies bij het karakter dat bij vele mensen bekend is. Lone van Roosendaal stelt ook zeker niet teleur als Mrs. Hubbard. Ze weet het zo te spelen dat je haar typetje heel irritant gaat vinden en daarmee is haar missie zeker geslaagd."