Gratis interactief theaterevent voor liefhebbers van Cluedo en escaperooms 

De theaterdirecteur is vermoord. Maar wie heeft het gedaan? Detective Poirot (bekend van de beroemde whodunnit ‘Murder on the Oriënt Express’) staat voor een mysterie. Bezoek en ondervraag samen met Poirot de verdachten van de moord, op verschillende locaties in Het Park.  

Kan jij ontdekken wie het heeft gedaan, wat het motief was en met welk wapen het is gebeurd? Dan maak jij kans op gratis kaarten voor de voorstelling ‘Murder on the Oriënt Express’. 

Tijden & toegankelijkheid  
De starttijden van ‘Moord in Het Park’ op 27 januari 2024 liggen tussen 10 en 14 uur. In dit 75 minuten durende, interactief theaterevent krijg je op creatieve wijze een kijkje achter de schermen van het theater. Qua toegankelijkheid goed om rekening mee te houden: de route bevat verschillende trappen. 

Meld je nu gratis aan  
Spontaan komen aanwaaien op 27 januari is niet mogelijk. Geef je dus nu alvast gratis op en wees verzekerd van een plekje. Let op: vol = vol! 

Credits 
‘Moord in Het Park’ is een initiatief van Schouwburg Het Park als onderdeel van het Nationaal Theaterweekend (26 t/m 28 januari 2024). Ook leuk: bezoek tijdens dit weekend voorstellingen voor slechts €14,50. Bekijk de voorstellingen hier.  
 
Regie & productie: Ineke de Geus 
Script: Luuk Schwering  
Beeldontwerp: Myrthe Raasveld