Prachtige verhalen uit het leven in een intieme solo van Mira van der Lubbe

Mira van der Lubbe komt met een nieuwe eerlijke, muzikale theatersolo. In 'Nog altijd nog' gaat zij in gesprek met haar jong gestorven oma en bespreekt ze ingewikkelde thema’s en beslissende momenten: haar affaire met een getrouwde man, het verlies van een jeugdvriendschap en het krijgen van een kind.

Op het podium brengt Mira de vrouw die ze nooit heeft gekend tot leven. Ze gebruikt haar om persoonlijke dingen – die ze niet eerder met anderen heeft kunnen delen – te bespreken, want grootouders staan dichtbij, maar hebben ook afstand, zeker als ze dood zijn. Omdat ze zelf nooit een oma heeft gehad is Mira gefascineerd door de rol die ze in haar leven had kunnen spelen. Nu geeft ze haar letterlijk een rol, namelijk die van een wijze, goed luisterende vrouw zonder oordeel. Zo creëert ze de intieme situatie waarbinnen ze het publiek deelgenoot maakt van de wendingen in haar leven. Met het praten over vertrouwelijke gebeurtenissen houdt Mira een pleidooi om meer met elkaar te delen.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.