Mineralenbeurs in Het Park

Na succesvolle eerdere edities van de mineralen- en fossielenbeurs kan een volgende editie natuurlijk niet uitblijven. Ook deze keer zijn er weer vakkundige standhouders aanwezig met prachtige gesteenten, edelstenen, fossielen, sieraden, meteorieten en nog veel meer. U kunt dit alles bewonderen maar natuurlijk ook aanschaffen. Ook de vereniging Amathysta uit Purmerend is weer aanwezig om diverse leuke kinderactiviteiten te organiseren. Daarnaast vinden er die dag weer verrassende demonstraties plaats van onder andere edelsteen slijpen en bollen (geodes) kraken.

De beurs is prima met het openbaar vervoer te bereiken, namelijk op loopafstand van station Hoorn en op zondag is het in de omgeving van de schouwburg / het congrescentrum gratis parkeren. U kunt een bezoek aan de beurs ook combineren met een bezoek aan de binnenstad met onder andere zijn mooie haven en prachtige musea. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Om het aantal bezoekers enigszins te spreiden en u daarmee de gelegenheid te geven om al het moois dat er is ook goed te kunnen aanschouwen, werken we met twee tijdsblokken. U koopt een kaartje voor het ochtendblok van 10.00 tot 13.00 uur of het middagblok van 13.00 tot 16.30 uur. Daarbinnen maakt het niet uit hoe laat u precies binnenkomt en eenmaal binnen kunt u uiteraard zo lang blijven als u zelf wilt.