In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-tones wordt je meegenomen op een muzikale tocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang. Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-tones.

Internationale sensatie Michelle David en haar band hebben een muzikale ontdekkingsreis over de wereld gemaakt, op zoek naar hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock 'n Roll. Tijdens deze boeiende reis stuitten ze op originelen uit de Gospel, zoals Sister Rosetta Tharpe, die hen inspireerden om dieper in de wortels ervan te duiken. Vanaf dat moment leek het alsof elke hoek van de aarde hen verwelkomde met nieuwe muzikale stijlen zoals Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso die hun creatieve vuur verder aanwakkerde! Met het maken van zes prachtige albums waren ze niet vreemd aan uitverkochte tournees in binnen- en buitenland en scoorden ze zelfs een Edison nominatie!

Michelle David: "Ik schrijft met het publiek in gedachten. Ik schrijf voor hen. Er zijn slechts een aantal liedjes geweest waarin ik het volledig over mijzelf heb laten gaan. Deze keer wil ook ik me laten omarmen door mijn eigen bespiegelingen van het leven. Ik ben niet bang om me net zo kwetsbaar op te stellen als de muziek die ik met mijn publiek deel".

Michelle David & The True-tones zijn met 'Truth & Soul' genomineerd voor album van het jaar. Dit is de prijs voor het beste Funk, Soul en Jazz album die in maart 2023 wordt uitgereikt. 

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.