Een stoere familievoorstelling over cowboy Lucky Luuk mét een western sausje

Na o.a. ‘De Gruffalo’ en ‘De waanzinnige Boomhut’ komt Meneer Monster nu met een knaller van een voorstelling geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere kolder powboys zich een weg door hun verbeelding en verdwijnen ze langzaam in het wilde westen. Een fysieke actie comedy omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

Een voorstelling om dorst van te krijgen. Meneer Monster is winnaar van de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel in 2018.

Bijzonder jeugdaanbod

Dit is één van de voorstellingen uit onze selectie Bijzonder jeugdaanbod: prachtige, ontroerende voorstellingen voor de jonge theaterbezoekers. Bij deze voorstellingen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Bekijk hier een overzicht van alle voorstellingen die vallen onder ons Bijzondere jeugdaanbod.

Recensies

Theaterkrant 

"Lucky Luuk barst bijkans uit zijn voegen van hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers."