Matangi Kwartet en Kraayenhof eren 100 jaar tango-grootheid Piazzolla 

Het Matangi Kwartet en Carel Kraayenhof spelen in het honderdste geboortejaar van de Argentijnse tango-grootheid Astor Piazzolla een schitterend en meeslepend openingsconcert in de concertserie van Stichting Johan Messchaert. Geniet van de muziek van Piazzolla maar ook van Ludwig van Beethoven. Want wat Beethoven was voor de klassieke muziek, was Piazzolla voor de tango: onafhankelijk, vrijgevochten, onconventioneel, vernieuwend en grensverleggend.  

Het unieke, melancholische geluid van Edison-oeuvre-winnaar Kraayenhof samen met de prijswinnende alleskunners van het Matangi Kwartet: niet te missen! 

Klik hier voor het programma van dit concert.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.