Mart Hoogkamer neemt Het Park over!

In 2021 domineerde Mart alle media met zijn hit 'Ik Ga Zwemmen'. Deze Nederlandse volkszanger/race-entertainer, die nog maar 24 jaar is, heeft een passie voor het zingen van zowel klassieke Engelse hits als traditionele Nederlandse liedjes. Vorig jaar zomer werd het internet verliefd toen Mart golven maakte (pun intended!) door een geweldige vertolking van 'Unchained Melody'. Opgenomen op het Spanje met zijn knieën in het zand. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart.

Donderdag 2 maart is Mart met een 7 koppige live band te zien in Het Park `Met een lach en een traan…`, een feel good show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ en daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van thuis uit heeft meegekregen. Mart is de sensatie van nu en zijn show een feest der herkenning!

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.