Laat u inspireren door Mart's passie voor films en filmmuziek

Mart was nog maar 21 toen hij de theaters veroverde met zijn eerste soloprogramma ‘In Concert’. Met zijn virtuoze gitaarspel wekt hij schilderachtige beelden op die het publiek meenemen naar een andere wereld. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Dat kan met ‘Mart & Movies’: beeldend en super muzikaal.

Mart & Movies

In zijn nieuwe programma ‘Mart & Movies’ vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als ‘Titanic’ en ‘Mission Impossible’, maar ook uit recente films als ‘Bohemian Rhapsody’ over Queen en ‘Yesterday’ over The Beatles. 

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.