De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie!

MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor.

Met een ware ‘ALL STAR CAST’; hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer als Donna en René van Kooten als Sam. Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

Recensies

Theaterkrant - "Brigitte Heitzer draagt de show met haar spelplezier en loepzuivere zang. Haar De winnaar claimt de prijs is dan ook hét ontroerendste hoogtepunt uit de show." 

AD - "Het is met recht een musicalklassieker, die dankzij het aanstekelijke spel van de cast, de fijne vertaling door Jeremy Baker en een scherp gedetailleerd oog vanuit de productie heerlijk opgefrist is."

Musicalweb  - "Vanaf het eerste moment is er sprake van een aanstekelijke energie, die tijdens de rest van de voorstelling aanwezig blijft. Zowel de zang, het spel als de dans is van hoogstaande kwaliteit en de nieuwe vertaling van Jeremy Baker zorgen voor een verfrissende nieuwe productie."