Magic Unlimited in Hoorn

Deze awardwinnende illusieshow bestaat uit de drie Nederlandse illusionisten Oscar, Renzo & Mara Kazàn, die hun carrière begonnen in 1996, toen ze nog maar tieners waren. Vandaag de dag, met 25 jaar ervaring, treden ze over de hele wereld op. Hun eersteklas illusieshow barst van de dynamische illusies en meeslepende acts. Magic Unlimited weet haar publiek keer op keer te verbazen met hun meest wonderlijke performances. 

Magic Unlimited is een show boordevol waanzininge acts, humoristische en romantische intermezzo's. Hierdoor is Magic Unlimited de ultieme 'feelgood'-illusieshow en geschikt voor alle soorten publiek. Maak kennis met de warme persoonlijkheden van Oscar, Renzo en Mara en laat je door Magic Unlimited meenemen naar een wondere wereld van magie en illusie.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. De kaartprijs is inclusief drankje en garderobe.