De beste persiflages en imitaties van Koefnoen

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van 'Koefnoen' nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. 

De wereld verandert razendsnel, soms sneller dan we in de gaten hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer en niets lijkt blijvend. Hoe verander je een beetje soepeltjes mee? En wil je dat, durf je dat, kun je dat? Of blijf je liever met de shutters dicht zitten bingewatchen, wachtend op een maaltijdkoerier met een kubus op zijn rug?

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich, samen met Ruth Sahertian en Jeske van de Staak in een scherpe, wervelende satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Recensies 

Theaterkrant 

‘Koefnoen helaas van de buis, maar gelukkig in het theater.’

NRC ★★★★

‘….een groots opgezette, kleurrijke revue’

Telegraaf ★★★

‘In hoog tempo toveren zij moeiteloos het ene na het andere typetjes uit de hoge hoed.’

Parool 

‘….prachtig vormgegeven voorstelling.’

I love Theater ★★★★ 

‘De timing is perfect en de types passen hen als gegoten.’