Aangrijpende dansvoorstelling over een jongen, Kishan, met autisme 

Ons wereldbeeld wordt bepaald door de manier waarop wij die wereld zien. Kishan is 8 jaar, non-verbaal en heeft een ingrijpende autismespectrumstoornis. Hoe ziet Kishan de wereld? En hoe ziet de wereld hem?

In samenwerking met Kishan en diens moeder Melanie ontwikkelt Shailesh een solo die hij zelf ten tonele brengt. Een voorstelling over de oorsprong en grenzen van de norm, de krachtsinspanning die nodig is om te herhaaldelijk te beseffen dat iemand mag zijn wie hij in zijn puurste wezen is. Ook als je buiten de kaders van het maatschappelijke verwachtingspatroon valt.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.