Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling '1 Kilo'. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig’ schreef de NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuurtalent’ voegde AD daar aan toe met ook vijf sterren. De Volkskrant vatte het samen met “dé debutant van het jaar” en vier sterren. Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy).

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlandsch Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment

Uit het juryrapport: Kasper van der Laan is een meester in het bespelen van de zaal. Of het nu om een cursus zwaaien of boerderijdieren nadoen gaat, als publiek ga je voor de bijl. De wereld ziet er na ‘Warm’ wat lichter, geestiger en ook een tikje vreemder uit. Als ware het een collectief ritueel, open en toegankelijk, trekt Van der Laan je binnen zijn ‘inner circle’. Hierdoor gaan zijn anekdotes erin als warme broodjes en biedt ‘Warm’ het publiek uitbundig plezier en allesomvattende troost.

Recensies

Theaterkrant
"Kasper van der Laan heeft zich Les 1 uit het stand-up-comedy-handboek voortreffelijk eigen gemaakt: grijp het publiek vanaf de eerste seconde bij de lurven."

NRC
"Na zijn briljante debuut is Kasper van der Laan onstuitbaar op weg een Hele Grote te worden."

Volkskrant ★★★★
"De troef van Kasper van der Laan is het samenvallen van zijn fysiek met zijn absurde vondsten."