Met o.a. Karin Bloemen

Op woensdag 19 januari van 15.00 tot 16.30 uur wordt Schouwburg Het Park omgetoverd tot een kapsalon, waarin Karin Bloemen, Dirk Scheele, Wouter Hakhoff & Daan Herweg en Lotte Andrioli u een geweldige middag bezorgen! 

Kapsalon Theater is een ludieke actie waarbij u naar andermans knipbeurt kan kijken en tegelijkertijd getrakteerd wordt op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een afspraak gemaakt kan worden.

Met deze middag sluiten we aan bij een landelijke actie (geïnitieerd door Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge) die aandacht vraagt voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen. Bovendien laten we zo zien dat dit op een veilige manier kan. Uiteraard houden we ons aan de maatregelen die ook in de kapsalons gelden: op anderhalve meter en mét mondkapjes. In aanvulling hierop is toegang alleen mogelijk op vertoon van een QR-code.

Wilt u ook naar Kapsalon Het Park en wachten op een knipbeurt? Reserveer dan nu gratis een stoel in de wachtruimte van onze kapsalon. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus op = op!


Met dank aan de kapsters Marlon van Kapsalon Hair by Lonn en Greet Hekelaar, voormalig eigenaresse van the Family Haarverzorging in Hoogkarspel en groothandel Voorkappers.nl.

Hier vindt u meer informatie over de artiesten: 

Karin Bloemen 
Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. En vandaag een kapsalon!   

Lotte Androli 
Lotte Andrioli is een 19 jarige singer-songwriter uit Hoorn. Van kleins af is zij altijd al bezig geweest met muziek, zingen en theater. Recent heeft zij een theateropleiding afgerond en is nu te zien in de voorstelling Brandweerman Sam van Van Hoorne Entertainment. Zodra ze zichzelf piano en gitaar had leren spelen ging er een wereld voor haar open: zo makkelijk kunnen nieuwe liedjes ontstaan! Binnenkort komt haar 1e nummer uit op Spotify en er zullen er zeker nog meer gaan volgen. 

Dirk Scheele 
Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, van Nickelodeon en zijn populaire kanaal op YouTube met inmiddels 55.000 volgers.  

Wouter Hakhoff en Daan Herweg 
Wouter Hakhoff (trompet/bugel) en Daan Herweg (piano) zijn muzikale omnivoren. Beide hebben in hun actieve carrières alle uithoeken van het muzikale landschap doorlopen. Van uiterst commercieel, via theatraal tot moderne improvisatie. Daarom is het niet gek dat hun muzikale paden elkaar dikwijls hebben gekruist. En elke gezamenlijk optreden leidde weer tot nieuwe verrassingen. En dat zal deze keer niet anders zijn. Een uniek duo dus dat uw knipbeurt een spannend randje gaat geven.