Luister, beweeg en ontmoet

'Grijs Gedraaid' is genieten voor alle generaties! Deze Dinsdagmiddag in Het Park zingt zangeres Karsu onder begeleiding van het twintigkoppige strijkorkest Kamerata Zuid. Geniet van eigen nummers, afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes als 'Het Dorp'. Meezingen mag! 

Onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood kunt u niet alleen meezingen, maar ook meebewegen! Hierbij kunt u wél lekker in uw stoel blijven zitten terwijl u tegelijk op een gezellige manier met uw medebezoekers in contact komt. 

Welke muziek heeft u vroeger Grijs Gedraaid?

Dé belangrijkste vraag van vanmiddag: welke muziek heeft u vroeger grijs gedraaid? Welke herinneringen heeft u hieraan? Luisterde u deze bij een transistorradio, was het de openingsdans van uw bruiloft of een ander bijzonder moment?  Wellicht herkent uw theaterbuurman of -buurvrouw de herinnering en/of weet hij of zij er nog iets leuks aan toe te voegen!

Muziek verbindt

'Grijs Gedraaid' verbindt mensen door middel van muziek, beweging en het delen van muzikale herinneringen. Neem uw theaterdate - vrienden, kinderen, ouders, buurvrouw, tante of nicht - mee voor een heerlijke middag vol muziek, dans en creatie. Kom naar 'Grijs Gedraaid' en maak prachtige herinneringen aan een heerlijke middag theater!

Kamarata Zuid

Orkest Kamerata Zuid speelt met klassiek! Letterlijk en figuurlijk. De jonge, enthousiaste strijkers en de percussionist vormen de band. Onder leiding van dirigent Frank Adams, gaat het orkest verrassende samenwerkingen aan met (inter)nationale artiesten. Het klassieke geluid is de allesbepaler van klank, kleur en ritme, dat samensmelt met de muziek van nu. Uniek is dat hierdoor de wereld van de klassieke componist letterlijk samenkomt met de wereld van de artiest, met als resultaat een nieuwe sound. 

Dinsdagmiddag in Het Park

Deze voorstelling is één van de voorstellingen die op dinsdagmiddag wordt aangeboden, speciaal voor bezoekers die graag overdag naar het theater gaan. Bekijk hier alle voorstellingen op Dinsdagmiddag in Het Park.