Luister, beweeg en ontmoet

'Grijs Gedraaid' is genieten voor alle generaties! Deze voorstelling verbindt jong én oud door middel van muziek, beweging en creatie. Het is de perfecte gelegenheid om je (groot)ouders, buurman of tante te trakteren op een unieke ervaring samen met u. Wie neemt u binnenkort mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

De middag wordt geopend met muziek van zangeres Karsu onder begeleiding van het strijkorkest Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes. Meezingen mag! Daarna komt u in beweging vanuit uw luie theaterstoel onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. Met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact tussen jong en oud. Het einde van de voorstelling bestaat uit een verassende creatieve activiteit: welke muziek heeft u vroeger grijs gedraaid? Neem uw date mee voor een toffe middag vol muziek, dans en creatie. Kom naar 'Grijs Gedraaid' en beleef het samen!

Dinsdagmiddag in Het Park

Deze voorstelling is één van de voorstellingen die op dinsdagmiddag wordt aangeboden, speciaal voor bezoekers die graag overdag naar het theater gaan. Bekijk hier alle voorstellingen op Dinsdagmiddag in Het Park.