Let op: kaarten voor deze voorstelling worden verkocht via een loting. De loting voor deze voorstelling is inmiddels gesloten.

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Biografie

Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show 'Adem in, adem uit' speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario. Jochem speelde een aantal jaar niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie 'De Gorgels'. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. 'De Gorgels en de laatste kans' stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestsellertop 60. In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show 'Net alsof', waarmee hij in juni 2024 in première gaat.

Belangrijk! Loting tickets Jochem Myjer

Omdat we weten dat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en we iedereen een zorgeloze ticket-aankoop gunnen, gaan we deze keer werken met een inschrijving en loting. Want hoe goed we alles steeds voorbereiden, door de extreme druk bij de start van de kaartverkoop ging er toch nog wel eens wat mis.

Hieronder kunt u zich inschrijven om deel te nemen aan de loting voor de nieuwste voorstelling van Jochem Myjer.

Zo werkt het: 
Aanmelden voor de loting kan op 4 en 5 juni (voorverkoop voor Vrienden van Het Park) en 10 en 11 juni (vrije verkoop). Het tijdstip waarop u zich inschrijft maakt niet uit, als het maar binnen één van deze tijdvlakken is.

  • U logt in op uw account bij Het Park. Indien u nog geen account heeft, kunt u deze HIER aanmaken. E-mailadres en 06 nummer zijn nodig om deel te kunnen nemen aan de loting.
  • U bent ingelogd en ziet een pagina waar groot ‘Welkom’ staat.
  • Mocht u uw 06-nummer nog niet gevalideerd hebben, klik hier dan op de boodschap ‘Telefoonnummer valideren’. Volg de stappen die u ziet in beeld. Ziet u deze melding niet staan? Dan kunt u gewoon doorgaan.
  • Klik onder ‘Inschrijving Jochem Myjer’ op ‘Naar het formulier’.
  • Kies naar welke voorstelling u wilt en geef het gewenste aantal kaarten aan (maximaal vier per voorstelling).
  • Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er een loting plaats.  
  • De gelukkigen ontvangen een bericht op het e-mailadres waarmee zij zich hebben aangemeld. In dit bericht ziet men welke kaarten er gereserveerd staan en heeft men drie dagen de tijd om online te betalen. Als de betaling niet binnen drie dagen wordt voldaan, komen deze kaarten te vervallen en worden zij opnieuw verloot onder de overgebleven aanmeldingen. 

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de loting ontvangt op 10 juni (voorverkoop) of 17 juni (vrije verkoop) een e-mail met meer informatie. 

Voorwaarden:

- U kunt met één account deelnemen aan de loting. Iedere extra inschrijving wordt automatisch uitgesloten van deelname aan deze loting. 

- U kunt zich voor beide voorstellingen inschrijven. U kunt echter maar voor 1 voorstellingen worden ingeloot.  

- Kaarten zijn persoonsgebonden en niet door te geven. 

- Kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd worden. 

- Er is geen stoelkeuze mogelijk. Plaatsen worden automatisch bij loting toegekend. Correspondentie over zitplaatsen is niet mogelijk. 

- Kaarten worden in de week voor de voorstelling per mail toegestuurd.