Het leven komt in volle vaart op ons af. Wat doen we ermee? Springen we erop, duiken we weg of slaan we op de vlucht?

'Small People' verbeeldt de strubbelingen die het leven ons voorschotelt. Het brengt de universele uitdagingen in beeld waarmee we als mens worstelen, terwijl we proberen te ontsnappen aan de knopen die het leven soms legt.Uri Ivgi en Johan Greben, samen met de fantastische groep van acht dansers, brengen een mix van expressieve en visuele dans die doordrenkt is van emoties, zowel tragisch, humoristisch als hoopvol.

Stel je voor: acht dansers bewegen synchroon, als een grote groep die ons allemaal vertegenwoordigt. Plotseling springt één danser eruit met een energieke solo, als een beest dat losbreekt. De choreografie met solo's, duetten en meer, vertelt een menselijk verhaal over samenwerking en individuele vrijheid, verlangen en hoop. Het is als een levendig spel met hoe we onszelf als mensen zien, soms serieus, soms met een knipoog.


IVGI&GREBEN

Uri Ivgi en Johan Greben maken sinds 2003 dansvoorstellingen in binnen- en buitenland. Daar waar ze werkten werd hun kwaliteit onderkend en vielen ze regelmatig in de prijzen. 

In 2021 hebben zij in Leeuwarden hun eigen gezelschap opgericht. Ivgi&Greben is een eigentijds dansgezelschap met internationale ervaring en acht dansers uit heel Europa. 

Onze expressieve en aardse bewegingsstijl daagt de grenzen van het menselijk lichaam uit en viert fysieke diversiteit. We brengen de urgentie van maatschappelijke thema’s tot leven via dans, met als doel te inspireren en de wereld en ons publiek een spiegel voor te houden.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 15 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen.