Inleiding

Bij diverse toneel- en dansvoorstellingen wordt een inleiding aangeboden. Dit is inclusief een kop thee of koffie. In deze inleiding wordt op een interactieve en beeldende manier verteld over verschillende aspecten van de voorstelling. Denk hierbij aan thematiek, werkwijze van de choreograaf, toneelbeeld en muziekkeuze. De inleiders zijn bevlogen en enthousiaste vertellers die Scapino’s unieke bewegingstaal en werkwijze tastbaar maken voor het publiek. Als u kaarten voor een desbetreffende voorstelling heeft, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor de inleiding.

Reserveren

In verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen, raden wij u aan de inleiding direct mee te reserveren bij het bestellen van uw tickets. Na het kiezen van uw plaatsen en het kiezen van de prijssoort, krijgt u de mogelijkheid de inleiding mee te bestellen. Klik hiervoor op het groene vak rechtsonder met 'bestel mee'.

U kunt de inleiding ook los reserveren door hiernaast te klikken op 'bestellen'. Let op: u moet de betreffende voorstelling daarnaast los reserveren.