De grote bioscoophit 'Huisvrouwen bestaan niet' komt naar Hoorn!

Of je nou ziek, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven.

In de humoristische voorstelling ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, vrienden, familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt en moeder Loes (59) die misschien wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer).

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. De kaartprijs is inclusief drankje en garderobe.

'Huisvrouwen bestaan niet' in de media

Afterparty

Geniet na de voorstelling nog van een feestje in Het Park. In de foyer speelt DJ Dennis de leukste nummers. Geniet onder een hapje en een drankje van de lekkerste muziek!