In OPEN komen circus, dans en visual art samen

Ken je het gevoel dat je met open armen wordt begroet in een onbekende omgeving? Een mooie open plek vinden waar speciaal op jou wordt gewacht? Drie vrouwen creëren een brug, een schommel, een schuilplaats, een wieg en een poort to get together, to open up!

Over Boost Producties

Boost Producties maakt beeldend acrobatisch theater op het snijvlak van circus, dans en visual art. In OPEN ontrafelen ze vragen over de ontmoeting met een ander. Een hemelsbreed opgespannen en beweegbare installatie support deze zoektocht.

Theaterkrant over Walking on Circus Boost Producties 2022:
“Onder artistieke leiding van Lennie Visser nemen de spelers of liever dansers en soms zelfs acrobaten de toeschouwers mee in een wereld waarin zwaartekracht wordt overwonnen of waarin ballet wordt gemaakt in een verrassende situatie. De installatie waartoe de uitvoerenden zich verhouden zijn even robuust als poëtisch. Drijfveer vormt onderling vertrouwen van de artiesten: in de acts zijn ze in boeiend samenspel verwikkeld, waarbij ze afhankelijk van elkaar zijn en tegelijk de intentie van een soloartiest bezitten.”