Met Martijn Fischer als André Hazes sr. in 'Hij gelooft in mij'

In 2021 zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid hiervan komt de musical over Nederlands meest geliefde volksheld terug in de Nederlandse theaters! De musical vertelt een oprecht, geestig, maar ook aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes. Een leven beschouwd door de ogen van Rachel van Galen, het meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man of van zijn talent?

Bloed, zweet en tranen, Een beetje verliefd en Zij gelooft in mij

De musical bevat maar liefst 22 hits van Hazes, waaronder ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.

Prachtige Parkdeals - Magische Musicaldeals

Tijdens de Prachtige Parkdeals van donderdag 28 oktober 2021 t/m donderdag 4 november 2021 ontvangt u tot maar liefst 50% korting op geselecteerde voorstellingen, waaronder deze voorstelling. Vul bij het reserveren van uw kaarten de volgende actiecode in: SAMENNAARHETPARK. Kies vervolgens voor de prijssoort 'Parkdeals' en koop uw kaarten met korting! 

Klik hier voor alle voorstellingen die in deze periode onder de Prachtige Parkdeals vallen.

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Zoete of Zilte Borrelbox die u mee mag nemen de zaal in