Onderbelichte verhalen uit de verzwegen geschiedenis van Nederland

Het Zuidelijk Toneel vertelt verhalen uit de Nederlandse geschiedenis die onderbelicht zijn gebleven. Omdat deze verhalen nu eenmaal geschreven worden door de mensen met de touwtjes in handen. Deze avond vertellen we een nieuw verhaal. Niet één geschiedenis, niet één bijzonder verhaal maar veel, heel veel verhalen vanuit verschillende perspectieven en stemmen. Maak kennis met Cuffy, Demerara, Boven-Digoel, Sophie Redmond en veel meer.

Spoken word, hiphop en muziek

De voorstelling bestaat uit een mix aan verhalen, spoken word, hiphop en muziek, uitgesproken door acteurs en muzikanten uit de stal van Top Notch. Een theatraal en muzikaal eclectische avond die de Westerse bril waarmee we naar de wereld kijken even wegneemt.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.