Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Beste of countryrock van Dylan tot The Band met Her Majesty

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock.

Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. Her Majesty, de band rond Theo Sieben en Jelle Paulusma, speelt onder meer werk van de pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrockhelden van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten, denk aan Wilco en The Jayhawks. Volgens de Volkskrant een “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.”

Recensies

Dagblad van het Noorden - 15 feb. 2020:
"...wat is het een zegen voor de zalen – en de bezoekers – dat deze vijf muzikanten elkaar gevonden hebben."

"...muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Probeer elders maar eens een vijfmansband met vijf van zulke stemmen te vinden. Alles messcherp."

"Blijft bijzonder hoe dicht Paulusma bij Neil Young komt; alleen Southern Man is al een bezoek waard."

"Wat Lentink met zijn snaren uitvreet is onnavolgbaar: van bluegrass-banjo en mandoline tot aan de typische country-‘steel’."