Alles wat je altijd al wilde weten over je opvoeders 

Hilarisch herkenbaar theater over de onvermijdelijke tragiek van goedbedoeld ouderschap – vanuit het perspectief van de héle familie.

Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is?

Opvoeders heb je in alle soorten en maten. De grote overeenkomst: ze willen hun kinderen gelukkig zien. Maar…hoe doe je dat nou eigenlijk goed? Zelf zijn ze natuurlijk ook kind geweest, dus ze weten toch best wat wel of niet fijn is aan opgevoed worden?

Vijf acteurs – allemaal zelf vader of moeder – spelen de ouders die ze (willen) zijn én de kinderen die ze vroeger waren. Dit vijftal vliegt samen met jou in volle vaart door de wereld van opvoeden en opgevoed worden. Laat je meevoeren door een wervelwind vol humor, verwarrende dilemma’s en pittige discussies. Een actuele familievoorstelling – voor alle kinderen, Pizzapapa’s, Loedermoeders en Dolfijnouders van 8 tot 108 jaar.

Extra bijzonder: deze voorstelling is genomineerd voor de Podiumkids Publieksprijs 2024!

Recensie

Theaterkrant - "Deze vrolijke parade nodigt al uit tot zelfreflectie voor de aanwezige ouders – en een goed gesprek tussen ouder en kind achteraf, maar er tegenover zien we ook nog de kinderen die Kiki van Aubel, Evrim Akyigit, Aafke Buringh, Anton de Bies en Gürkan Küçüksentürk zelf ooit waren."