Acrobatische muziekvoorstelling

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beethad, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

'Hebbes' is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheater gezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Recensies

Theaterkrant - "Concert met acrobatische hoogstandjes en een genereuze dosis humor. (...) Met indrukwekkende acrobatische kunstjes, afwisselende muzikale intermezzo's en een vleugje slapstick zorgt de voorstelling voor een vermakelijke theatermiddag voor iedereen vanaf 4 jaar." 

Theaterparadijs - "De spelers weten drie kwartier lang de kinderen intens te boeien. Een voorstelling waar je thuis met je kinderen zeker nog lang over na kan praten."