Rob is gulzig naar meer optredens, meer likes en meer grappen

In zijn show 'Gulzig' draait Rob Scheepers er niet om heen: hij is gulzig. Hij wil altijd meer, meer en meer. Meer optredens, meer borsthaar, meer borrelnootjes, meer geld en meer likes. Maar wat heb je eraan? Rob wil indruk maken. Indruk maken op iedereen en vooral op mensen die hij niet kent.

Daarom kun je bij deze show nóg meer grappen verwachten!

In de media 


Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.