Schaamteloos genieten van de grootste Guilty Pleasure Hits!

Maak je klaar om te rocken met Guilty Pleasures en frontman Pieter van der Zweep! Deze sensationele live band laat je luidkeels meezingen en dansen met onvergetelijke hits als 'Never gonna give you up', 'Wake me up before you go-go', 'Wannabe' en nog veel meer. Vergeet ook de klassiekers van eigen bodem niet - een echte traktatie van herkenning.

Afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde

538 Die Verrückte Stunde is super toll en biedt 100% feestgarantie. Geniet, samen met de deejays van Radio 538, tot sluitingstijd van nog meer kneiters die je schaamteloos meezingt. Wedden dat je ze allemaal kent?

538 Die Verrückte Stunde is de ultieme afsluiter van een absoluut muzikale topavond in het theater. Één ticket voor twee ultieme feestjes!

Na de live band maken we de epische avondje uit compleet met de 538 Die Verrückte Stunde! Geniet tot sluitingstijd van geweldige tunes en concertvibes van de Radio 538 DJs (diskjockeys). Gegarandeerd plezier, plus je kent al deze nummers uit je hoofd - dus het is zo ontzettend makkelijker om schaamteloos mee te zingen (we zullen het niet doorvertellen!). Koop nu je ticket voor een dubbele dosis geweldige muziek.

Excl. consumptie.

Over Pieter van der Zweep

Pieter van der Zweep, 34 jaar oud en afkomstig uit Groningen, is een Nederlandse zanger die al sinds 2010 bezig is met zijn muzikale carrière. In zijn muzikale carrière heeft Pieter al diverse hoogtepunten mogen beleven, zo bereikte hij de finale van het Radio 538 Demo Duel. Daarnaast werd zijn debuut single 'Door Jou' (2013) op SBS6 uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit, gaf hij een spetterend optreden in Nederland Muziekland en zong hij tijdens 3FM Serious Request een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.