Twee Nederlandse top danscrews in Het Park

Tijdens dit swingende dansconcert duiken The Ruggeds en Ghetto Funk Collective 50 jaar terug in de tijd naar de era van James Brown, Aretha Franklin en Marvin Gaye. Ze nemen je mee op een reis door de evolutie van Funk & Soul naar HipHop, House en alles daartussenin.

Deze twee top danscrews van Nederlandse bodem touren met hun skills over de hele wereld. The Ruggeds werden onlangs zelfs nog Wereldkampioen Breaking. In 'GROOVE' bouwt deze mix van dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje op het podium.

Dus dress to impress en trek je beste outfit aan voor deze Night Out on the Town vol live-muziek, improvisatie en spectaculaire dansmoves, waar de Soul Train geen eindhalte kent.

The Ruggeds streven ernaar om zichzelf altijd uit te dagen in het theater en hun publiek te verrassen. De ene keer met een knallende show waar je bloed sneller van gaat stromen zoals 'Adrenaline', of juist in een intieme setting zoals bij 'State Shift'. Naast dat ze al jaren bekend zijn in de battle scene, krijgen ze ook in het theater steeds meer erkenning.

Ze blijven dicht bij zichzelf, putten hun inspiratie altijd uit HipHop en straatcultuur en proberen dit zonder compromis een plaats te geven in het theater. Ook 'GROOVE' belooft weer een verrassende show te worden.

Bestel de Dansserie met korting

Wanneer u direct voor drie of vijf voorstellingen uit de Dansserie kiest, krijgt u tot 25% korting! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de Dansserie vallen. Bestel direct vijf voorstellingen met 25% korting via deze link.