De enige echte feelgood musical

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een  feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Tekst & muziek: Jim Jacobs & Warren Casy

Recensies 

NRC - "Frisse Grease is een onweerstaanbaar ritje."

Theaterkrant - "IJzersterke cast houdt feestelijke energie van Grease vakkundig hoog."

Telegraaf - "Esmée Dekker toont zich opnieuw een sterke performer."

AD - "Je krijgt, zoals het hoort, spektakel om vrolijk van te worden."

Arrangementen

Koffie met gevulde koek voorafgaand aan de voorstelling - €5,50 per persoon

Kom voorgenieten met heerlijke koffie en gebak in onze foyer

Borrelplank met drankje na afloop - €7,50 per persoon

Kom nagenieten met de lekkerste hapjes en drankjes in onze foyer