Europa's grootste Genesis tribute show gaat met hun  nieuwe programma op tournee in 2021/22.

 De band vertolkt het werk van Genesis en heeft een speciale show samengesteld met de grootste hits en klassiekers waar een ieder van zal genieten .
De show concentreert zich op het in 1991 uitgebracht album „We Can't Dance“ met de ultieme fan-favoriet „The Lamb lies down on Broadway“ uit 1974. De ambitie van Geneses  is om het artistieke ambitieuze materiaal van de vroege Peter Gabriel te combineren met het tijdperk van Genesis met de hits die Phil Collins met de band had.
Naast nummers van deze twee platen als „In The Cage“, „No Son of Mine“, „Jesus He Knows Me“, „I Can't Dance” of „The Carpet Crawlers“, zal Geneses  in een meer dan twee uur durende show klassiekers vertolken als “Mama, Land of Confusion", "Afterglow", "Los Endos" of "Thats All" enz..

De stijl van Geneses is vergelijkbaar met die van het Britse origineel. De liefde voor detail van de muzikanten, gecombineerd met groot talent, stelt hen in staat om hun bijna perfecte productie in de stijl van de verschillende Genesis tijdperken te creëren.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.