Gavin heeft jaren lang al zijn twijfels beglittert maar is nu Glittermoe!

We willen allemaal ergens bij horen, een generatie, een vriendengroep, een community of misschien wel een cult. Alleen blijkt dit tegenwoordig niet meer vanzelf te gaan. Dan moet je keuzes maken maar hoe? Gavin wil alles niet langer mooier maken dan dat het is! Hij wil niet doen alsof yoga hem niet mega boos maakt, de hele tijd de perfecte gezellige homo uithangen en geen Instagram foto’s maken op belangrijke protesten waar hij liever niet heen gaat. Maar om ergens bij te horen moet je soms toch naar die ene kutverjaardag en is het een kwestie van aanpassen. De wereld bestaat uit hokjes gevuld met mensen die de perfecte versie van hun zelf willen zijn, maar maakt dit hen ook echt gelukkig?

Tijdens zijn voorstelling neemt Gavin zijn publiek mee in zijn identiteitscrisis. Welke prijs wil jij betalen om ergens bij te horen?!

In 2019 belandt Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prijst hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaretcontext. In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma ‘Ik Ga Stuk!’, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent.

Recensie

Theaterkrant - ‘Gavin Reijnders is een meester in edgy anekdotes’

De Volkskrant - ‘Glittermoe’ is een vrolijke kennismaking met komisch talent Gavin Reijnders’

Trouw - ‘Het cabaret van Gavin Reijnders is ontwapenend’